Little & Bigger Roll-a-Ball Cirkelspel

Rea!

247 kr

Det billigaste priset för Little & Bigger Roll-a-Ball Cirkelspel är just nu 247.00 kr. För att läsa mer klickar du på knappen nedan som tar dig direkt till den rekommenderade butiken.

Gå till butik »

Artikelnr: 4965602108611573 Varumärke:

Beskrivning

Låt ditt lilla rovdjur få leka av sig, jaga bollarna eller finna godiset!Den älskade lilla pälsklingen i hemmet är även ett litet rovdjur som behöver aktiveras och få utlopp för sina födosöksbeteenden. Med Roll-a-Ball aktiveringsleksak kan din katt jaga bollarna som snurrar runt, runt. Fyll med torrfoder eller godis och låt din katt kämpa för att få ut det goda! Att leka med din katt stärker bandet mellan er och med aktiveringsleksaken erbjuder du ännu en trevlig sak för din bästa vän att göra. Obs. Placera spelet på en jämn och halkfri yta och hjälp katten förstå syftet med att flytta bollarna eller komma åt godsakerna. Spelet består av en rund platta och två bollar Storlek: 36 x 4,5 cm Material: TräEftersom katter av naturen är lite skeptiska till nya saker, så kan det ta en liten stund innan din katt inser tjusningen med aktiveringsleksaken. När den har börjat dofta bekant och katten insett att det är ett ypperligt tidsfördriv och det finns läckra godbitar, så bli inte förvånad om det blir din katts nya favoritsysselsättning.Varför skaffa en aktiveringsleksak till din katt? Katter som lever inomhus riskerar att bli för inaktiva och uttråkade eftersom deras möjligheter att utföra arttypiska beteenden är begränsade. I det vilda spenderar katter mycket tid på att leta upp, smyga på, vänta ut och attackera sitt bytesdjur och i fångenskap serveras deras mat ofta direkt i en skål. Även om katten blir mätt i fångenskap så har de fortfarande en motivation till att utföra födosöksbeteenden. Olika aktiveringsleksaker erbjuder en lösning på detta och i synnerhet leksaker där katten får utlopp för sitt födosöksbeteende och där de behöver jobba för att komma åt mat eller godis. Att berika kattens miljö bidrar till att öka kattens välmående då både kropp och knopp får en uppgift att göra. Överviktiga katter kan gynnas speciellt mycket av en aktiveringsleksak där man tar bort möjligheten för dem att äta konstant. Med en aktiverinsleksak förlänger man ättiden, håller dem sysselsatta länge och förhindrar hetsätning.

Vårt test har genomförts av flertalet personer, genom att ställa produkternas specifikationer, innehåll och funktioner mot varandra. Målet är att ge en transparent bild om den bästa produkten. I vissa fall har vi även testat den fysiska produkterna om detta anses vara relevant.
Vårt test har genomförts av flertalet personer, genom att ställa produkternas specifikationer, innehåll och funktioner mot varandra. Målet är att ge en transparent bild om den bästa produkten. I vissa fall har vi även testat den fysiska produkterna om detta anses vara relevant.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.