Hurtta Weekend Warrior Hundsele Svart (80-100 cm)

599 kr

Det billigaste priset för Hurtta Weekend Warrior Hundsele Svart (80-100 cm) är just nu 599.00 kr. För att läsa mer klickar du på knappen nedan som tar dig direkt till den rekommenderade butiken.

Gå till butik »

Artikelnr: 6825302113141949 Kategori: Varumärke:

Beskrivning

Hurtta Weekend Warrior Hundsele Svart
Denna snygga hundselen har mjuk vaddering och är enkel att justera, vilket säkerställer en god passform. Detta gör selen extra bekväm för din hund att bära, oavsett om ni är ute på en lång vandring eller en kortare promenad.
Hurtta Weekend Warrior Hundsele är en riktig klassiker, av god anledning. Hurtta tillverkar kvalitativa hundkläder och utrustning som fokuserar på komfort och funktionalitet, och denna selen är inget undantag.
Hundselen är designad för att vara ergonomisk – trycket hamnar på hundens bröst och trycket fördelas även jämnt vilket gör selen skön för hunden att bära.
Selen går lätt att justera både kring halsen och bröstkorgen, och tack vare snabbspännena är den enkel att klä på och av. Du behöver nämligen inte lyfta hundens tassar vid på- och avklädning.
Baktill finns ett handtag där du kan ta tag om du behöver hjälpa din hund fram i svår terräng, eller om du snabbt behöver kunna stoppa hunden.
Hurtta Weekend Warrior Hundsele Svart har en unik design med en mjuk bröstplatta, och kommer i en stilren svart färg med grå detaljer. Kika på storleksguiden för att hitta rätt storlek till just din vovve!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *