Hurtta Venture No-Pull Hundsele Grå (35-40 cm)

439 kr

Det billigaste priset för Hurtta Venture No-Pull Hundsele Grå (35-40 cm) är just nu 439.00 kr. För att läsa mer klickar du på knappen nedan som tar dig direkt till den rekommenderade butiken.

Gå till butik »

Artikelnr: 4965602114508346 Kategori: Varumärke:

Beskrivning

Hurtta Venture No-Pull Hundsele Grå
Denna hundsele är riktigt bekväm för hunden att bära, och den är lätt att justera till rätt passform. Selen är lätt att anpassa efter hundar i med olika kroppsform, och den kommer i flera olika storlekar.
Kika på storleksguiden för att hitta rätt storlek till din hund!
Något som utmärker Hurtta Venture No-Pull Hundsele är att du kan välja att fästa kopplet baktill, precis som på en vanlig sele, men också framtill. Sätter du kopplet framtill så kan detta hjälpa till att motverka att hunden drar för mycket i kopplet.
Om din hund drar mycket så är träning såklart jätteviktigt, men en sele som denna kan vara ett bra hjälpmedel. När kopplet fästs framtill så betyder det att hunden får svårt att dra rakt framåt. Istället kommer trycket lite snett, vilket brukar göra det lättare för dig som ägare att få kontroll på situationen.
Hurtta Venture No-Pull Hundsele är tillverkad i ett slitstarkt, bekvämt och väderbeständigt material. Detta gör att selen passar för promenader i alla väder!
Selen har flera reflexer, vilket ökar synligheten i mörkret! Vi rekommenderar trots det att du kompletterar med andra reflexer eller lampor.
Uppe på ryggen sitter ett slitstarkt och praktiskt handtag som snabbt låter dig greppa tag när du behöver få stopp på hunden, eller för att hjälpa hunden framåt i svårare terräng.
Hurtta Venture No-Pull Hundsele går att justera både runt halsen och runt bröstet. På så sätt kan du se till att den sitter bra på din hund, oavsett vilken kroppsbyggnad den har!
Detta är en bekväm hundsele med meshtyg på insidan. Selen är lätt att snabbt klä på och av tack vare snabbspännena runt bröstet.
Material:
Yttertyg och foder i 100% PES
Vattentät 2mm neoprenvaddering
Spännena är tillverkade av slitstark nylon
Metall-delar av rostfritt stål
Tvättråd:
Endast handtvätt

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *