Hurtta Venture No-Pull Hundsele Blå (35-40 cm)

479 kr

Det billigaste priset för Hurtta Venture No-Pull Hundsele Blå (35-40 cm) är just nu 479.00 kr. För att läsa mer klickar du på knappen nedan som tar dig direkt till den rekommenderade butiken.

Gå till butik »

Artikelnr: 6825302114508374 Varumärke:

Beskrivning

Hurtta Venture No-Pull Hundsele Blå
Denna selen är designad för att passa extra bra för hundar som har en tendens att dra i kopplet. Selen har mjuk vaddering och är lätt att justera till rätt passform.
Med denna selen så kan du välja att fästa kopplet framtill – detta gör att det blir svårare för hunden att dra i sitt koppel eftersom belastningen blir lite sned. Detta kan också vara fördelaktigt vid rehabilitering.
Du kan även välja att placera kopplet som vanligt baktill uppe på ryggen. Om hunden då drar i kopplet så fördelas trycket jämnt över hundens bröst tack vare selens breda bröstparti. Detta är mer ergonomiskt än med t.ex. ett halsband eller en sele med mindre bröstparti där belastningen kan hamna mer på hundens hals.
Hurtta Venture No-Pull Hundsele har mjuk vaddering och är utrustad med reflexer som ökar synligheten i mörkret. Selen har också ett handtag som låter dig enkelt och snabbt ta tag i selen vid behov.
Denna selen finns i flera storlekar och är lätt att justera både kring bröstkorg och runt halsen. Den är lätt att klä på och av tack vare två snabbspännen vid bröstkorgen.
Kika på storleksguiden för att hitta rätt storlek!
Tvättråd:
Handtvätt

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *