Hill’s Science Plan Puppy Large Perfect Digestion Chicken (12 kg)

999 kr

Det billigaste priset för Hill’s Science Plan Puppy Large Perfect Digestion Chicken (12 kg) är just nu 999.00 kr. För att läsa mer klickar du på knappen nedan som tar dig direkt till den rekommenderade butiken.

Gå till butik »

Artikelnr: 6825300000082644 Kategori: Varumärke:

Beskrivning

Hill’s Science Plan Puppy Large Perfect Digestion Chicken
Ett torrfoder för den växande valpen med revolutionerande ActivBiome-teknologi! Detta foder är efter ett unikt recept för valpar av stor ras som kan ha känslig mage. ActivBiome-teknologin är en sammansättning av utvalda prebiotika som är tillsatt i fodret för att skapa en gynnnsam och balanserad miljö i valpens mage och tarm. Prebiotikan ger näring till de goda bakterierna i hundens mag-och tarmsystem och stöttar en god matsmältning. Eftersom att större delen av immunförsvaret sitter i magen kan även det stärkas av detta foder. Det innehåller även en hög andel antioxidanter för att ge valpen den där extra skjutsen som kan behövas under det första året när den utvecklas som mest!
Fodret är baserat på högkvalitativa råvaror med kyckling och kalkon som bas. Dessa proteinkällor har mycket hög smältbarhet vilket också är snällt mot valpens mage. Samtidigt är de mycket högvärdiga proteiner som ger valpen allt den behöver i näringsmässig väg för att växa sig stark och frisk. Ett mycket väl sammansatt foder till den lite känsligare valpen med många näringsmässiga fördelar!
Servera med fri tillgång till frisk vatten och låt valpen njuta av varje måltid!
Torrfoder för valpar av stor ras
Med revolutionerande Activ BioMe-teknologi
Med Kyckling och Kalkon
Snällt mot magen
Högkvalitativa råvaror
Väl sammansatt och balanserat

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *