Hill’s Prescription Diet Canine j/d Metabolic + Mobility Mini Weight Chicken (1 kg)

199 kr

Det billigaste priset för Hill’s Prescription Diet Canine j/d Metabolic + Mobility Mini Weight Chicken (1 kg) är just nu 199.00 kr. För att läsa mer klickar du på knappen nedan som tar dig direkt till den rekommenderade butiken.

Gå till butik »

Artikelnr: 6825300000055193 Kategori:

Beskrivning

Veterinärfoder för små hundar som behöver gå ner i vikt
Hill’s Prescription Diet Metabolic + Mobility Mini hundfoder är kliniskt bevisad nutrition för att stödja den mindre hundens vikthantering och ledhälsa. Fungerar naturligt med din hunds unika energianvändning för enkel och effektiv viktminskning och kan användas på lång sikt. Hill’s Prescription Diet Metabolic + Mobility Mini är ett hundfoder som hjälper hundar att gå ner i vikt och förbättra rörligheten på så kort tid som 21 dagar. Detta torrfoder har en utsökt kycklingsmak som din hund kommer att älska.
Även lite extra vikt kan påverka din hunds livskvalitet och relation med familjen eftersom den extra vikten kan minska leklusten, påverka rörligheten och inverka på din hunds livslånga allmänna hälsa.
Det är viktigt att fortsätta utfodra med Prescription Diet Metabolic + Mobility Mini hundfoder för att hjälpa till att hantera den mindre hundens vikt och behålla rörligheten, även efter att den har uppnått sin idealvikt. Rådgör med din veterinär för mer information om hur Prescription Diet-foder kan hjälpa dem att fortsätta njuta av ett lyckligt och aktivt liv.
Nutrition bevisad att hjälpa hundar att gå ner i vikt
En synergistisk blandning av ingredienser och näringsämnen fungerar naturligt med din hunds unika energianvändning för enkel och effektiv viktminskning
Hjälper till att bibehålla vikten efter viktminskning och ger energi för aktiv lek
Höga nivåer av omega-3-fettsyror från fiskolja stödjer din hunds förmåga att springa, gå och hoppa
Hjälper din hund att känna sig mätt och nöjd mellan måltiderna
Kom ihåg att veterinärfoder endast ska ges på inrådan från din veterinär. När du väljer att köpa detta foder bekräftar du även nedanstående:
Mitt djur är undersökt av veterinär som rekommenderade användning av detta foder på basis av veterinärens diagnos.
Jag har förstått att så länge mitt djur äter detta foder rekommenderas att jag söker veterinärrådgivning minst var sjätte månad.
Jag har förstått att så länge mitt djur äter detta foder skall jag omgående söka veterinärrådgivning om djurets hälsotillstånd försämras.

Vårt test har genomförts av flertalet personer, genom att ställa produkternas specifikationer, innehåll och funktioner mot varandra. Målet är att ge en transparent bild om den bästa produkten. I vissa fall har vi även testat de fysiska produkterna om detta anses vara relevant.
Vårt test har genomförts av flertalet personer, genom att ställa produkternas specifikationer, innehåll och funktioner mot varandra. Målet är att ge en transparent bild om den bästa produkten. I vissa fall har vi även testat de fysiska produkterna om detta anses vara relevant.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *