Hill’s Prescription Diet Canine Gastrointestinal Biome Chicken & Vegetables Stew 354 g

59 kr

Det billigaste priset för Hill’s Prescription Diet Canine Gastrointestinal Biome Chicken & Vegetables Stew 354 g är just nu 59.00 kr. För att läsa mer klickar du på knappen nedan som tar dig direkt till den rekommenderade butiken.

Gå till butik »

Artikelnr: 6825300000088094 Kategori: Varumärke:

Beskrivning

Veterinärfoder anpassat för hundar med känslig mage
Hill’s Prescription Diet Gastrointetinal hundfoder är sammansatt med ActivBiome+ teknologi, en egenutvecklad blandning av prebiotika som kliniskt visat sig hjälpa till att stabilisera lös avföring på 24 timmar och minska risken för återfall.
Fodret är speciellt framtaget för att främja hälsosam avföring och stödja mag- tarmhälsan. Denna oemotståndliga stew har läckra lagom stora bitar i sås och är gjord med nyttiga ingredienser som kyckling och morötter som din hund kommer att älska.
Din hunds mag- tarmhälsa kan påverkas negativt av många saker och när din hund har matsmältningsbesvär är det en obehaglig upplevelse för alla inblandade. Den goda nyheten är att du kan hjälpa din hund att må bättre med ett foder som revolutionerar sättet att närma sig fiberkänsliga GI-problem genom att sätta mikrobiomhälsa – ditt hunds unika tarm-ekosystem – i framkant av GI-vården.
Det är viktigt att fortsätta att fodra med Hill’s Prescription Diet Gastrointetinal hundfoder för att bibehålla din hunds mag- tarmhälsa, även efter att deras symtom förbättrats.
Kliniskt visat sig främja hälsosam avföring på så lite som 24 timmar och hjälpa till att minska risken för återkommande mag- tarmbesvär
Tillverkad med ActivBiome+ ingrediensteknologi som har visat sig snabbt ge näring till nyttiga tarmbakterier och stödja en hälsosam GI-mikrobiombalans
Unik blandning av prebiotiska fibrer för att främja regelbunden tarmrörelse och hjälpa till att balansera matsmältningsfunktionen
Höga nivåer av omega-3-fettsyror (DHA & EPA)
Rådgör med din veterinär för att se till att Hill’s Prescription Diet Gastrointestinal Biome våtfoder för hundar är rätt för din hund.
Kom ihåg att veterinärfoder endast ska ges på inrådan från din veterinär. När du väljer att köpa detta foder bekräftar du även nedanstående:
Mitt djur är undersökt av veterinär som rekommenderade användning av detta foder på basis av veterinärens diagnos.
Jag har förstått att så länge mitt djur äter detta foder rekommenderas att jag söker veterinärrådgivning minst var sjätte månad.
Jag har förstått att så länge mitt djur äter detta foder skall jag omgående söka veterinärrådgivning om djurets hälsotillstånd försämras.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *