Eukanuba Puppy Grain Free Small & Medium Breed Ocean Fish (12 kg)

Rea!

Det ursprungliga priset var: 1 099 kr.Det nuvarande priset är: 824 kr.

Det billigaste priset för Eukanuba Puppy Grain Free Small & Medium Breed Ocean Fish (12 kg) är just nu 824.00 kr. För att läsa mer klickar du på knappen nedan som tar dig direkt till den rekommenderade butiken.

Gå till butik »

Artikelnr: 6825302114548903 Kategori: Varumärke:

Beskrivning

Eukanuba Puppy Grain Free Small & Medium Breed Ocean Fish
Det här torrfodret är ett komplett helfoder som passar extra bra till valpar av små och mellanstora raser. Tack vare att det är fritt från både spannmål och kyckling så kan det mycket väl passa till valpar som är allergiska eller har känslig mage.
Eukanuba Puppy Grain Free Small & Medium Breed Ocean Fish innehåller havsfisk och lax som innehåller Omega-fettsyror. Dessa främjar en frisk hud och en fin, glansig päls!
Kolhydratskällorna i detta fodet är främst vanlig potatis, sötpotatis och ärtor. Sötpotatis bidrar med fibrer, antioxidanter och vitaminer!
Detta foder kan hjälpa till att främja en god mag- och tarmhälsa hos din valp, tacka ver att det innehåller betmassa och prebiotika. Det stöttar även hjärnans utveckling när det kommer till bland annat inlärningsförmågan. Detta för att fodret innehåller DHA.
Kalciumet i fodret främjar ett friskt och starkt skelett samt en god ledhälsa!
Detta fodret passar:
Valpar som har en förväntad vuxenvikt på under 25 kg, och är 1-12 månader gamla

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *