Eukanuba Puppy Grain Free Large & Giant Chicken (3 kg)

499 kr

Det billigaste priset för Eukanuba Puppy Grain Free Large & Giant Chicken (3 kg) är just nu 499.00 kr. För att läsa mer klickar du på knappen nedan som tar dig direkt till den rekommenderade butiken.

Gå till butik »

Artikelnr: 4965600000054066 Kategori: Varumärke:

Beskrivning

Eukanuba Puppy Grain Free Large & Giant Chicken
Detta välsmakande torrfoder är särskilt framtaget för att passa växande valpar av stora och mycket stora raser! Fodret är rikt på färsk kyckling, och det är fritt från spannmål!
Kyckling bidrar till utvecklingen av starka och smidiga muskler, samtidigt som det självklart också ger en god smak som de flesta valpar älskar!
Kolhydraterna i detta spannmålsfria valpfoder kommer bland annat ifrån sötpotatis. Sötpotatis är rikt på vitaminer och antioxidanter som bidrar till ett bra immunsystem, och fibrer som bidrar till en välfungerande matsmältning. Matsmältningen hjälps också av att detta fodret innehåller prebiotika (FOS och MOS)!
Valpar växer i full fart, och kalciumhalten i detta foder hjälper till att stötta leder och skelett!
Eukanuba Puppy Grain Free Large & Giant Chicken innehåller DHA – detta är bra för valpens inlärningsförmåga! Fodret innehåller också naturliga källor till essensiella fettsyror – detta är bra för huden och pälsen!
Valpar av stora raser växer långsamt. Därför kan stora hundraser äta detta foder upp till ca 18 månaders ålder, och mycket stora raser upp till 24 månaders ålder. Därefter är det dags att byta till ett vuxenfoder!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *