Eukanuba Puppy Grain Free Large & Extra Large Breed Ocean Fish (3 kg)

499 kr

Det billigaste priset för Eukanuba Puppy Grain Free Large & Extra Large Breed Ocean Fish (3 kg) är just nu 499.00 kr. För att läsa mer klickar du på knappen nedan som tar dig direkt till den rekommenderade butiken.

Gå till butik »

Artikelnr: 4965602114548900 Kategori: Varumärke:

Beskrivning

Eukanuba Puppy Grain Free Large & Extra Large Breed Ocean Fish
Detta läckra torrfodret är spannmålsfritt och särskilt framtaget för att passa valpar av stora samt mycket stora hundraser. Fodret är berikat med kalcium som är bra för skelett och leder!
Eukanuba Puppy Grain Free Large & Extra Large Breed Ocean Fish är fritt från både spannmål och kyckling, vilket gör att det kan passa till valpar som har problem med allergier eller intoleranser.
Istället för att tillsätta spannmål i fodret så har man här valt att låta kolhydraterna komma ifrån potatis, sötpotatis och ärtor.
Det animaliska proteinet i fodret kommer ifrån havsfisk samt fräskfryst lax.
Sötpotatis innehåller fibrer, antioxidanter och vitaminer. Fisken innehåller fettsyrorna Omega-3 och Omega-6 som främjar frisk hud och fin, glansig päls.
Eukanuba Puppy Grain Free Large & Extra Large Breed Ocean Fish innehåller prebiotika (MOS och FOS) samt betmassa som är bra för matsmältningen. Fodret innehåller också DHA som är bra för hjärnan – viktigt för växande valpar!
Detta foder innehåller också Vitamin C och E som är bra för immunförsvaret, samt kalcium som främjar ett starkt skelett och friska leder.
Detta fodret är lämpligt för:
Valpar med en beräknad vuxenvikt på 25 – 40 kg, i åldrarna 1-18 månader
Valpar med en beräknad vuxenvikt på över 40 kg, i åldrarna 1-24 månader

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *