Eukanuba Dog Adult Grain Free Large & Giant Ocean Fish 18 kg

Rea!

Det ursprungliga priset var: 1 379 kr.Det nuvarande priset är: 1 034 kr.

Det billigaste priset för Eukanuba Dog Adult Grain Free Large & Giant Ocean Fish 18 kg är just nu 1034.00 kr. För att läsa mer klickar du på knappen nedan som tar dig direkt till den rekommenderade butiken.

Gå till butik »

Artikelnr: 6825300000054098 Kategori: Varumärke:

Beskrivning

Eukanuba Dog Adult Grain Free Giant Ocean Fish 18 kg-Torrfoder för mycket stora raser och deras särskilda behov!
Hundar av särskilt stora raser som t.ex Grand Danois, Irländsk Varghund och S:t Bernhard har ett unikt behov av energi och näring. Eukanuba Dog Adult Grain Free Giant är ett väl sammansatt helfoder för dessa jättar med fisk som proteinkälla. Fodret innehåller bland annat lax som är rikt på nyttiga fettsyror, samtidigt är fisk generellt ett mycket fullvärdigt protein med hög smältbarhet som kan passa bra till känsliga magar.
Eukanuba Dog Adult Grain Free är fritt från spannmål, man har istället tillsatt sötpotatis och ärtor som tillför fibrer och antioxidanter. Man har även tillsatt betmassa för att ytterligare främja ett hälsosamt matsmältningsystem genom adderad fiber i kosten.
Hundfoder baserat på protein från fisk, med unika Dentadefence för hundens tänder!
Torrfoderkulorna detta hundfoder har en utforming som hjälper till att hålla hundens tänder rena. Eukanuba kallar konceptet “DentaDefence” ! Bitarna har en form som kommer åt i alla vrår och kan bidra till en bättre munhälsa hos din hund.
Torrfoder med kött från fisk
Med omega 3 och 6
Hundfoder lämpligt för vuxna hundar av stora och mycket stora hundraser
Spannmålsfritt
Med ärtor och sötpotatis

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *