Edgard & Cooper Puppy Salmon & Turkey (2,5 kg)

319 kr

Det billigaste priset för Edgard & Cooper Puppy Salmon & Turkey (2,5 kg) är just nu 319.00 kr. För att läsa mer klickar du på knappen nedan som tar dig direkt till den rekommenderade butiken.

Gå till butik »

Artikelnr: 6825300000052086 Kategori: Varumärke:

Beskrivning

Edgard & Cooper Puppy Salmon & Turkey
Detta valpfoder från Edgar & Cooper är tillagat på färska råvaror från härlig lax och läckert kalkonkött. Fodret är lättsmält och i receptet har man tillsatt extra kondroitin och glukosamin för att stötta valpens leder under det viktiga första året! Glukosamin är ett kroppseget ämne som ser bland annat bidrar till att ledvätskan och brosket fungerar optimalt. Kondroitin är också kroppseget och har som uppgift att bibehålla broskets kvalitet för att nämna ett exempel.
Man har även tillsatt probiotika för att främja en god miljö i hundens matsmältningssystem. Probiotika är ett samlingsnamn på goda bakterier som gör gott i mage och tarm!
Mumsig valpmat med smak av kalkon och lax
Lättsmält och härligt knaprigt
Innehåller tillsatta ingredienser som stöttar lederna
Hundmat som främjar en god matsmältning
Spannmålsfritt
Edgar & Cooper är snällt mot omvärlden!
När du väljer Edgard & Cooper så köper du hundmat som är värnar om miljön! Fodret är förpackat i återvinningsbara påsar, och köttet kommer ifrån lokala gårdar. Edgard & Cooper donerar dessutom alltid 1% av sin försäljning till katter och hundar i nöd!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *