Brit Veterinary Diet Dog Obesity Grain Free (2 kg)

239 kr

Det billigaste priset för Brit Veterinary Diet Dog Obesity Grain Free (2 kg) är just nu 239.00 kr. För att läsa mer klickar du på knappen nedan som tar dig direkt till den rekommenderade butiken.

Gå till butik »

Artikelnr: 6825300000127329 Kategori:

Beskrivning

Näringsrikt veterinärfoder för hundar som lider av övervikt
Brit Veterinary Diets Dog Obesity Grain Free är ett ett spannmålsfritt veterinärfoder anpassat för vuxna hundar med viktminskningsbehov. Övervikt hos hundar påverkar deras hälsa mycket negativt, b.la genom att lederna påfrestas på ett sätt som skapar överdrivet slitage som i sin tur kan bli inflammatorisk och smärtsam. I många fall leder hundens övervikt till artros. Med övervikt påverkas dessvärre även allmänhälsan negativt och hunden kan drabbas av så kallade välfärdssjukdomar som inkluderar t.ex ledproblem, hudåkommor, diabetes, nedsättning av immunförsvaret och även en ökad belastning på de inre organen.
Gör upp en plan för hundens viktnedgång tillsammans med din veterinär!
I samråd med din veterinär kan ni göra upp en plan för att hjälpa hunden att gå ned i vikt. Det är viktigt att hunden enbart får äta sin diet på Brit Veterinary Diets Dog Obesity Grain Free som noggrant portionerats ut i lagom mängd för individen under perioden för den planerade viktnedgången. Detta hundfoder är mycket fiberrik vilket ökar mättnadskänslan. Fettmängden i fodret är reducerad. I detta foder har man även tillsatt flera tillskott och näringsämnen för att täcka upp den överviktiga hundens näringsbehov , du finner b.la:
Psylliumfrö-Ökar mättnadskänslan eftersom att det är fibberikt
L-karnitin- Hjälper till i processen när kroppen bryter ner fett till energi
Kelp-Källa till prebiotisk fiber, bra för tarmfloran
Havtorn-Stöttar immunförsvaret tack vare att det är rikt på antioxidanter
Kondriotinskyddande sammansöttningar som främjar ledhälsan
Fritt från spannmål
Brit Veterinary Diet Dog Obesity Grain Free är rikt på protein baserat på lamm och ärtor. Maten ska inte bara vara hälsosam, det ska vara gott också!
Kom ihåg att veterinärfoder endast ska ges på inrådan från din veterinär. När du väljer att köpa detta foder bekräftar du även nedanstående:
Mitt djur är undersökt av veterinär som rekommenderade användning av detta foder på basis av veterinärens diagnos.
Jag har förstått att så länge mitt djur äter detta foder rekommenderas att jag söker veterinärrådgivning minst var sjätte månad.
Jag har förstått att så länge mitt djur äter detta foder skall jag omgående sökaveterinärrådgivning om djurets hälsotillstånd försämras.

Vårt test har genomförts av flertalet personer, genom att ställa produkternas specifikationer, innehåll och funktioner mot varandra. Målet är att ge en transparent bild om den bästa produkten. I vissa fall har vi även testat de fysiska produkterna om detta anses vara relevant.
Vårt test har genomförts av flertalet personer, genom att ställa produkternas specifikationer, innehåll och funktioner mot varandra. Målet är att ge en transparent bild om den bästa produkten. I vissa fall har vi även testat de fysiska produkterna om detta anses vara relevant.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *