Brit Veterinary Diet Dog Hypoallergenic Grain Free (2 kg)

239 kr

Det billigaste priset för Brit Veterinary Diet Dog Hypoallergenic Grain Free (2 kg) är just nu 239.00 kr. För att läsa mer klickar du på knappen nedan som tar dig direkt till den rekommenderade butiken.

Gå till butik »

Artikelnr: 6825300000127297 Kategori: Varumärke:

Beskrivning

Hypoallergent foder för hundar med hud och magbesvär orsakade av foderallergi!
Detta veterinärfoder för vuxna hundar är speciellt utvecklat för att eliminera eller lugna symptom på överkänslighet eller allergier från olika typer av proteiner och födoämnen. Har din hund till exempel kliande hud, mjäll eller utslag? Får den diarré eller andra besvär från mage och tarm? Då kan Brit Veterinary Diet Dog Grain Free Hypoallergenic fungera som ett utmärkt foder för att minimera eller helt eliminera de symptom som annars uppstår när din hund får i sig proteinkällor och födoämnen som den inte tål.
Hydroliserat protein som kommer från lax!
Denna hundmat från Brit innehåller hydroliserat laxprotein. Ett protein som hydroliserats har genomgått en process där det brutits ned i flera beståndsdelar vilket gör att immunförsvaret inte känner igen vilken typ av protein som intagits och på så vis uppstår ingen överreaktion från kroppen. Därav uppstår inte heller några allergiska symptom.
Hypoallergeniskt foder kan med fördel användas när hunden genomgår en eliminationsdiet!
Brits hypoallergena hundmat kan med fördel användas när du ska genomföra en eliminationsdiet. Denna diet går ut på att fodra din hund med enbart Brit Veterinary Diet Dog Grain Free Hypoallergenic under en period på 6-8 veckor, därefter tillsätts en proteinkälla i taget för att se vilken eller vilka din hund eventuellt reagerar på. Denna form av diet görs på inrådan av veterinär där katten regelbundet följs upp för att reda ut vad eventuella allergiska symptom uppstår från. Fodret kan vid konstaterade besvär även användas som ett helfoder för de hundar som har ett behov av detta.
Brit Veterinary Diet Dog Grain Free Hypoallergenic är ett helt soja och spannmålsfritt hundfoder där man istället använt sig av ärta och bovete som bas. För att ytterligare stötta immunförsvaret och främja god mag-och tarm funktion och en sund hud har man tillsatt bland annat:
Omega-3 Fettsyror- Främjar bland annat frisk hud och päls
Biotin- Stöttar och bygger upp hudbarriären och verkar för god leverhälsa
Kelp-En naturlig källa till prebiotiska fibrer för mage och tarm
Havtorn-Rik på antioxidanter och stimulerar immunförsvaret
Brit Veterinary Diet Dog Grain Free Hypoallergenic kan fungera väl för hundar som har atopisk dermatit eller extern otit. Denna hundmat är riktigt smaklig för att din hund ska kunna njuta ordentligt av sina måltider!
Kom ihåg att veterinärfoder endast ska ges på inrådan från din veterinär. När
du väljer att köpa detta foder bekräftar du även nedanstående:
Mitt djur är undersökt av veterinär som rekommenderade användning av detta
foder på basis av veterinärens diagnos.
Jag har förstått att så länge mitt djur äter detta foder rekommenderas att jag
söker veterinärrådgivning minst var sjätte månad.
Jag har förstått att så länge mitt djur äter detta foder skall jag omgående söka
veterinärrådgivning om djurets hälsotillstånd försämras.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *