Brit Care Puppy Grain Free Salmon (3 kg)

369 kr

Det billigaste priset för Brit Care Puppy Grain Free Salmon (3 kg) är just nu 369.00 kr. För att läsa mer klickar du på knappen nedan som tar dig direkt till den rekommenderade butiken.

Gå till butik »

Artikelnr: 4965600000090035 Kategori: Varumärke:

Beskrivning

Brit Care Puppy Grain Free Salmon
Detta spannmålsfria torrfoder är särskilt anpassat för växande valpar av små och medelstora raser. Stora och mycket stora raser tar lite längre tid på sig att bli fullvuxna, och därför rekommenderar vi ett särskilt anpassat foder för dem, nämligen Brit Care Dog Junior Large Breed Grain Free Salmon!
Brit Care Puppy Grain Free Salmon är baserat på läcker lax – ett protein som de flesta hundar älskar och som också de flesta hundar tål. Lax är rikt på Omega-3 och Omega-6 som är bra för valpen på en rad olika sätt – bland annat är det bra för hud och päls.
Brit Care Puppy Grain Free Salmon är ett välbalanserat och spannmålsfritt foder utan någon annan proteinkälla än lax.
Man har valt att tillsätta havtorn i fodret. Havtorn har antiinflammatoriska egenskaper och främjar därför en frisk hud!
Brit Care Puppy Grain Free Salmon passar valpar upp till 12 månaders ålder – därefter är det dags att se sig om efter ett passande vuxenfoder.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *