Brit Care Dog Junior Sustainable Large Breed Chicken & Insect (3 kg)

329 kr

Det billigaste priset för Brit Care Dog Junior Sustainable Large Breed Chicken & Insect (3 kg) är just nu 329.00 kr. För att läsa mer klickar du på knappen nedan som tar dig direkt till den rekommenderade butiken.

Gå till butik »

Artikelnr: 4965600000089215 Kategorier: , Varumärke:

Beskrivning

Brit Care Dog Junior Sustainable Large Breed Chicken & Insect
Detta torrfoder är särskilt framtaget för att passa valpar och unghundar av stora raser – över 25 kg i förväntad vuxenvikt. Stora raser tar längre tid på sig att bli fullvuxna, jämfört med mindre raser, och därför behöver de äta valp- eller juniorfoder under en längre tid.
Detta foder rekommenderas från 3 månaders ålder till 2 år.
För att främja en stabil tillväxt hos hundar av stora och mycket stora raser, så innehåller detta foder en lägre fetthalt än ett vanligt valpfoder.
Detta kompletta helfoder är baserat på kyckling och insekter – lättsmälta och nyttiga proteinkällor. Klassikern kyckling är smakrikt och populärt – och rikt på nyttiga ämnen såsom järn, magnesium och kalcium.
Nyheten insekter är klimatsmart, allergivänlig och rikt på aminosyror och prebiotika. Många tror att insekter i foder är framtiden!
Brit Care Dog Junior Sustainable Large Breed Chicken & Insect innehåller spannmål – en fiberrik men ändå lättsmält kylhydratskälla.
Till detta foder har man valt att tillsätta växten Hjärtstilla – den är bra för hundens hjärta!
Brit Care Dog Junior Sustainable Large Breed Chicken & Insect innehåller också både glukosamin och kondroitinsulfat – för att främja god ledhälsa, något som är extra viktigt för hundar av större raser.
Klimatsmart foder – Brit Care Sustainable:
Brit Care Sustainable-serien är en foderserie för dig som värnar om vår planet och miljö. Produkterna bidrar till 35% lägre koldioxidutsläpp jämfört med hundfoder baserat på rött kött.
Torrfoderpåsarna är tillverkade av plast och går självklart att återvinna. Tillverkaren av förpackningarna är klimatneutral.
Brit Care Sustainable-fodren innehåller råvaror som kommer direkt från bondgårdarna, och dessa följer EU’s regler för djurhållning. Fodren innehåller ingen soja eller GMO, och man köper inget från Kina eller Ryssland.
Brit Care samarbetar med MyClimate som jobbar för en bättre miljö!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *