Brit Care Dog Adult Sustainable Sensitive Insect & Fish (12 kg)

899 kr

Det billigaste priset för Brit Care Dog Adult Sustainable Sensitive Insect & Fish (12 kg) är just nu 899.00 kr. För att läsa mer klickar du på knappen nedan som tar dig direkt till den rekommenderade butiken.

Gå till butik »

Artikelnr: 4965600000090007 Kategori: Varumärke:

Beskrivning

Brit Care Dog Adult Sustainable Sensitive Insect & Fish
Detta spannmålsfria torrfoder är särskilt framtaget för att passa vuxna hundar av alla raser, med lite känsligare mage. Fodret är baserat på insekter och fisk, och innehåller ingen kyckling. Istället för kycklingfett, som återfinns i många hundfoder, så har man valt att tillsätta kokosolja.
Fisk är en lättsmält och uppskattad proteinkälla som de flesta hundar mår bra av. Insekter är lite av en nyhet när det kommer till hundfoder, men vi tror helt klart att de är här för att stanna. Insekter använder en bråkdel av det utrymme och vatten som behövs när man har rött kött i hundfoder – ett klimatsmart val helt enkelt. Insekter är lättsmälta och fulla med prebiotika och nyttiga aminosyror. Dessutom är det mycket ovanligt att hundar är allergiska emot insekter.
Brit Care Dog Adult Sustainable Sensitive Insect & Fish främjar god matsmältning, frisk hud och en glansig päls. Man har även valt att tillsätta växten hjärtstilla som är bra för hjärtat.
Brit Care Sustainable – en hållbar foderserie!
Brit Care Sustainable-serien är en foderserie för dig som värnar om vår planet och miljö. Produkterna bidrar till 35% lägre koldioxidutsläpp jämfört med foder som innehåller rött kött.
Torrfoderförpackningarna är tillverkade av plast och är återvinningsbara. Tillverkaren av förpackningarna är klimatneutral.
Fodren innehåller råvaror som kommer direkt från bondgårdarna, och dessa följer EU’s regler för djurhållning. Fodren innehåller ingen soja eller GMO, och man köper inget från Kina eller Ryssland.
Brit Care samarbetar med MyClimate som arbetar för en bättre miljö!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *