Brit Care Dog Adult Sustainable Medium Breed Chicken & Insect (3 kg)

319 kr

Det billigaste priset för Brit Care Dog Adult Sustainable Medium Breed Chicken & Insect (3 kg) är just nu 319.00 kr. För att läsa mer klickar du på knappen nedan som tar dig direkt till den rekommenderade butiken.

Gå till butik »

Artikelnr: 4965600000089212 Kategori: Varumärke:

Beskrivning

Brit Care Dog Adult Sustainable Medium Breed Chicken & Insect
Detta läckra och klimatsmarta torrfoder är särskilt tillverkat för att passa vuxna medelstora hundar som väger mellan ca 11 och 25 kg. Fodret har god smak och består av medelstora foderkulor som passar medelstora raser!
Brit Care Dog Adult Sustainable Medium Breed Chicken & Insect är, som du ser på namnet, baserat på kyckling och insekter. Kyckling är ett lättsmält och fettsnålt protein som främjar starka muskler. Kyckling är rikt på en massa nyttigheter såsom fosfor, järn, magnesium, selen och kalcium.
Insekter är ganska nytt i hundfoder, men vi tror att det är här för att stanna. Insekter har mycket låg klimatpåverkan och använder blott en bråkdel av det utrymmet och vattnet som krävs för att ha rött kött i foder. Det är mycket ovanligt att hundar är allergiska emot insektsprotein, och det är dessutom rikt på aminosyror och prebiotika.
Man har valt att tillsätta växten Hjärtstilla till detta foder – det är bra för hundens hjärta!
Kolhydraterna i detta foder kommer ifrån spannmål – fiberrikt och lättsmält!
Brit Care Sustainable är en foderserie för den miljömedvetna hundägaren
Brit Care Sustainable-serien är en foderserie för dig som värnar om vår planet och miljö. Produkterna bidrar till 35% lägre koldioxidutsläpp jämfört med foder som innehåller rött kött.
Torrfoderförpackningarna är tillverkade av plast och är återvinningsbara. Tillverkaren av förpackningarna är klimatneutral.
Fodren innehåller råvaror som kommer direkt från bondgårdarna, och dessa följer EU’s regler för djurhållning. Fodren innehåller ingen soja eller GMO, och man köper inget från Kina eller Ryssland.
Brit Care samarbetar med MyClimate som jobbar för en bättre miljö!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *