Brit Care Dog Adult Sensitive Grain Free Venison (1 kg)

159 kr

Det billigaste priset för Brit Care Dog Adult Sensitive Grain Free Venison (1 kg) är just nu 159.00 kr. För att läsa mer klickar du på knappen nedan som tar dig direkt till den rekommenderade butiken.

Gå till butik »

Artikelnr: 4965600000090072 Kategori: Varumärke:

Beskrivning

Brit Care Dog Adult Sensitive Grain Free Venison
Här har vi ett spannmålsfritt torrfoder som är särskilt framtaget med den känsliga hunden i åtanke. Fodret är ett monoproteinfoder vilket innebär att det bara innehåller en animalisk proteinkälla. Proteinet kommer i detta fallet ifrån hjort – ett läckert kött som det är mycket ovanligt att hundar är allergiska emot.
Har du en känslig hund så tror vi att detta foder skulle kunna passa perfekt! Många hundfoder innehåller kycklingfett, något som många kyckling-allergiska hundar faktiskt tål. Detta för att det de reagerar på är just proteinet och inte fettet. Men detta fodret är fritt även ifrån kycklingfett – istället har man tillsatt kokosolja och laxolja som är rikt på nyttiga fettsyror.
Brit Care Dog Adult Sensitive Grain Free Venison innehåller även växten hjärtstilla som är bra för hjärtat, och havtorn som har antiinflammatoriska egenskaper.
Detta foder passar för vuxna hundar av alla raser, och kan självklart fungera utmärkt även om din hund inte är känslig!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *