Back on Track Bark Hundtäcke VetZoo Limited Edition Svart (75 cm)

869 kr

Det billigaste priset för Back on Track Bark Hundtäcke VetZoo Limited Edition Svart (75 cm) är just nu 869.00 kr. För att läsa mer klickar du på knappen nedan som tar dig direkt till den rekommenderade butiken.

Gå till butik »

Artikelnr: 6825302114538972 Kategori: Varumärke:

Beskrivning

Back on Track Bark Hundtäcke VetZoo Limited Edition Svart
Självklart så tycker vi att din vovve ska ha ett alldeles eget VetZoo-täcke! Detta snygga hundtäcket är ett vind- och vattenavvisande allroundtäcke med en hög krage som skyddar mot regn, blåst och snö! Täcket passar utmärkt för kvällspromenaden, eller för aktiviteter eller träning.
Hundtäcket är designat för att hunden ska kunna röra på frambenen obehindrat, oavsett om den går, springer eller hoppar.
Back on Track Bark Hundtäcke VetZoo Limited Edition har designats för att passa hundar med både låg och hög svans, längden kan därför anpassas och justeras enkelt med hjälp av en elastisk dragsko.
Täcket har ett mjukt och elastiskt yttertyg med god andningsförmåga vilket gör det behagligt att bära även vid aktivitet och träning. Insidan är fodrad med Iontex®-teknologi, som kan stimulera blodcirkulationen genom att reflektera hundens kroppsvärme som infraröd energi. Detta kan hjälpa hunden att behålla optimal kroppstemperatur och hålla musklerna flexibla även i kallare temperaturer. Optimalt för hundar som har besvär med stela muskler och leder, eller som förebyggande eller återhämtning vid träning!
Kardborrefästen på sidorna säkerställer att täcket ligger stadigt på plats utan att vrida sig. Du knäpper snabbt och enkelt bröstplattan med hjälp av ett spänne uppe på ryggen. Med detta allroundtäcket blir din hund synlig från alla vinklar tack vare reflexdetaljerna som ger extra säkerhet i mörkret.
Täcket är försett med öppningar där du kan fästa kopplet antingen i halsbandet eller i selen.
Hundtäcket är designat för en normalbyggd till mer atletisk typ av hund. Är din hund kraftigare byggd kring bröstkorg och nacke – välj en storlek större för bästa passform.
Kika på storleksguiden för att hitta rätt storlek till just din hund!
Fördelar med Back on Track Bark Hundtäcke VetZoo Limited Edition:
Snygg VetZoo-design!
Unik Iontex®-teknologi, för optimal blodcirkulation
Inskränker inte frambenens rörelsefrihet
Vatten- och vindavvisande – 3000 mm vattenpelare
God andningsfunktion (3000 g/m2/d)
Öppningar för kopplet till antingen halsband eller sele
Justerbar passform och längd, för att passa olika kroppstyper och svansisättningar
Reflexer ökar synligheten i mörkret
Material:
95% Polyester, 5% Elastan
Fyllning: 100% TPU
Foder 1: 100% Polyester
Foder 2: 85% Polyester, 15% Elastan
Med Iontex®-teknologi
Tvättråd:
40 grader skontvätt i tvättmaskin

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *